food / packaging / people / stills /
Patrick Nagtegaal

Patrick Nagtegaal is een veelzijdig fotograaf. Vanuit zijn studio in het Agnetapark in Delft werkt hij met veel plezier en toewijding aan de meest uiteenlopende opdrachten.

Als logisch gevolg van zijn passie voor fotografie volgde hij van 1981 tot 1985 de School voor Fotografie (KABK) in Den Haag. Na jaren gewerkt te hebben met de beste reclamefotografen is Patrick succesvol zijn eigen studio gestart en beschouwt hij iedere opdracht nog steeds als een nieuwe uitdaging.

Food, Packaging, People & Stills 

Patrick werkt vaak in opdracht van zowel reclame- als designbureau’s, maar mag ook diverse grote merken tot zijn directe klantenkring rekenen. Zonder dat je het waarschijnlijk wist heb je vast al eens met werk van Patrick in je handen gestaan. Bij de Aldi of de Albert Heijn bijvoorbeeld. Patrick is namelijk gespecialiseerd in food fotografie, advertising en verpakkingsfotografie. Daarnaast is hij een uitstekend portretfotograaf of kan hij uren geconcentreerd werken aan een ingetogen stilleven. 

Totaalproductie

Patrick werkt met een hecht team aan freelancers en creatieve professionals en kan daarmee zowel grote als kleine producties aan. Daarnaast is Patrick een echte teamspeler. Hij zorgt graag voor een goede sfeer en weet zowel de mensen voor als achter de camera op hun gemak te stellen. 

Studio

De ruime studio is compleet ingericht en voorzien van de modernste studio apparatuur. Voor food fotografie is ook alles aanwezig. Naast een grote verzameling aan serviezen, pannen, bestek, servetten en tafelbladen, is er ook een compleet ingerichte keuken aanwezig om alles te kunnen bereiden wat nodig is voor het perfecte ‘food shot’. Is er iets niet aanwezig? Dan worden de rekwisieten in overleg met een stylist verzorgd.

Kennismaken?

Maak vrijblijvend een afspraak en kom eens een kijkje nemen in de studio. De koffie staat altijd klaar. Of eet een boterham mee als je zin hebt.

Bereikbaarheid

De studio is eenvoudig te bereiken via de A13 of A4 en je kan gratis parkeren voor de deur. Vanaf Delft Centraal station is het 8 minuten lopen. Of twee haltes met tram 1.