food / packaging / people / stills /
blog

Met veel zorg en aandacht wordt elke foto gemaakt. Deze blog toont een kijkje achter de schermen.

LOADING
Locationshoot Farm Frites Barcelona

Locationshoot Farm Frites in Barcelona

bekijk de foto's
Stopmotion Food serie BP Pyrex
In opdracht van KSM hebben we serie stopmotion filmpjes gemaakt voor een spaaractie Pyrex pannen bij BP. Je ziet de bereiding van verschillende recepturen met gebruik van de bijbehorende pan,
Albert Heijn verpakkingen
In opdracht van brand identity bureau Millford hebben we voor Albert Heijn de fotografie verzorgd voor de nieuwe verpakkingen van Oosterse producten. Samen met foodstylist Rob Lighthart en designer Wouter Stroo van Millford.
Mesa Mexicana verpakkingen
We hebben weer een mooie serie beelden gemaakt voor de nieuwe verpakkingen van Mesa Mexicana.Samen met foodstylist Cor Meijerink en stylist Jan Willem van Riel.
'Behind de scenes' bij Farm Frites
Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan deze korte film waar je mij aan de slag ziet voor opnames voor Farmfrites.
Verstegen Horecava stand
Voor de Horecava stand van Verstegen hebben we een aantal opnamen gemaakt in verschillende keukens. Van een 2 sterren restaurant tot een grootkeuken. Het eindresultaat zal ik na de beurs hier plaatsen. Met dank aan Peter Dumont die deze werkfoto’s heeft gemaakt!
Hak verpakkingen
Met veel geduld hebben we elk ingrediënt neergelegd. Samen met foodstylist Rob Ligthart. En het resultaat mag er wezen!
Aan de slag voor de Beren restaurants
Weer een mooie nieuwe produktie gemaakt voor de Beren Restaurants, samen met foodstylist Rob Lighthart. We hadden gelukkig voldoende borden!
Set opnamen voor Farmfrites
Voor Farm Frites hebben we foto's gemaakt op locatie. Altijd leuk om met een team samen te werken en zo tot het beste resultaat te komen.
Mosselen van Krijn Verwijs
Het was even doorwerken, maar het resultaat mag er zijn, Nieuwe opnames voor mosselproducent Krijn Verwijs. Ik kreeg er honger van.
Aldi Paasfolder
In opdracht voor KSM de foodfotografie voor de Aldi paasfolder gemaakt.